• Sherbimi më komod
    për kolaudimin dhe pagesën e taksave
    të automjetit tuaj

Viti i Prodhimit
Cilindrata (cc) e Motorrit
Lloji i Karburantit
* Kjo perllogaritje nuk eshte zyrtare dhe mund te pesoje ndryshime pa paralajmerim ...

OFROJME SHERBIM CILESOR
PER KLIENTET TANE

SHERBIMET

01

Sherbim Cilësor

Shoferët tanë profesionistë vijnë me kërkesën tuaj në çdo vendndodhje për t’ju ofruar një shërbimin sa më cilësor dhe të shpejt!
02

Të Sigurtë

Mjeti juaj është në duar te sigurta! Car-Tier është një partner dhe i mbështetur nga Intersig Vienna Insurance Group dhe në rastin e çdo eventualiteti gjatë shërbimit shoferët tanë jane të mbuluar!
03

Inovativ

Teknologjia në shërbimin tuaj! Gjurmoni në kohë reale automjetin tuaj gjatë gjithë marrjes në dorëzim, mjafton të fusni kodin e dhënë nga shoferi tek rubrika Gjurmo Makinen dhe ju do të shikoni vendodhjen në hartë në kohë reale si dhe rrugën që automjeti ka përshkuar!